Agenda

Onze Activiteiten/Evenementen 2020

Zaterdag

25 Januari

Tweedehands-spullenbeurs

van

10.00 t/m 16.00 uur

Waar

In Hengevelde

Goorsestraat 22b

bij

p.s opgave voor 2ehands alleen via info@ruiterparadijs.nl vol=vol

Goede doel 2de handsbeurs bekend.

Op 25 januari 2020 houd het Ruiterparadijs weer haar jaarlijkse tweede handsbeurs dag.

Omdat in het verleden nog al eens ter verkoop aangeboden spullen weken na de THB nog steeds niet opgehaald waren is enkele jaren geleden besloten de niet tijdig opgehaalde spullen te schenken aan een goed doel. Sindsdien word in de voorwaarden vermeld dat men de niet verkochte spullen kan doneren aan een aangegeven hippisch goeddoel of wanneer deze niet tijdig worden opgehaald men deze automatisch aan dat goede doel schenkt. Ook dit keer worden deze spullen weer geschonken aan een hippisch goed doel.

Voor deze editie is dat  “Stichting de paardenkamp” in Soest

Hier kunnen paarden en pony’s na hun twintigste levensjaar genieten van een welverdiende oude dag. Dat is waar Stichting De Paardenkamp in Soest zich al sinds 1962 voor inzet.
Dankzij vele donateurs en vrijwilligers is De Paardenkamp inmiddels uitgegroeid tot een stichting met drie boerderijen met weiden en stalruimten voor 120 paarden en pony’s.

In hun winkeltje vind u goede gebruikte paardenartikelen voor een klein prijsje. Dit zijn spullen die geschonken zijn aan De Paardenkamp. De inkomsten uit het winkeltje komen daardoor volledig terecht bij de verzorging van de oude paarden. Alle informatie over deze stichting vind u op www.paardenkamp.nl

Natuurlijk kunnen ook niet op de THB ingebrachte spullen in overleg met ‘t Ruiterparadijs geschonken worden aan de paardenkamp.

Zelf op zoek naar die ene rijbroek, die uitzonderlijke rijlaarzen, dat speciale zadel, of deken, of gewoon een goedkope broek, jas of hoofdstel scoren kom dan zeker naar de THB om er eens tussen te kijken.  Reserveer als start van het hippische jaar alvast 25 januari THB van 10.00 tot 16.00 uur bij ’t Ruiterparadijs Goorsestraat 22b in Hengevelde

Als u graag spullen wilt doneren voor het goede doel kunt u die donderdag 23 en vrijdag 24 januari bij ons inleveren tussen 9.30 en 18.00 uur. De spullen moeten wel heel en netjes schoon zijn.

Dan zorgen wij dat het bij De paardenkamp terecht komt

U kunt ons vinden met onze stand in 2020 op de volgende locatie

  • worden binnen kort bekend gemaakt

Zou u ons ook graag willen hebben met onze stand op uw evenement mail ons dan.