Winkel

 

Welkom bij ‘t Ruiterparadijs
‘t Ruiterparadijs is de meest veelzijdig ruitersportzaak van Oost Nederland en is midden in Hengevelde gelegen aan de doorgaande N347 Ommen-Haaksbergen.

Wij leveren een compleet assortiment ruitersport artikelen.
Voor alle disciplines, zoals springen, dressuur, western, endurance, freestyl en natuurlijk re-creatief kunt u bij ons terecht. Zowel voor de professional, de semi prof, fanatieke wedstrijd rijder als de recreant hebben we alles in huis.

Naast een uitgebreide verzorgingslijn hebben we harnachement voor alle paarden van Mini paard tot Shire formaat. Ook voor de ruiter/amazone hebben we alles in huis zoals rijbroeken vanaf kindermaat 92 t/m damesmaat 54 en voor de heren vanaf maat 46 t/m 56.

Maar ook de niet rijder of menner kan bij ons prima terecht voor mooie buiten kleding als jas, bodywarmer, sokken of schoenen

En dat alles voor een eerlijke prijs want goede kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn!

Onze winkel is ruim, overzichtelijk en gezellig met deskundige medewerkers. Ook staan wij regelmatig met onze stand op concoursen, beurzen en fairs. Kunt u iets niet vinden in onze voorraad of zoekt u iets speciaals vraag het ons gerust. Grote kans dat wij het gewenste voor u kunnen bestellen.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen om zelf rustig te kijken wat het paradijs voor elke paarden liefhebber u te bieden heeft